Design din egen løsning

At skulle designe sin nye bolig er en spændende udfordring, hvor der er mange ting at tage højde for. På samme måde som man indretter og designe det indre af sit hjem, skal man også designe det ydre. Det gælder både, om man bygger et hus fra ny eller blot føler tiden er inden til forandring. Små forandringer kan skabe stor glæde, når man laver om på sit hjem. Det er nemlig her, at man skal kunne føle sig til rette og slappe af fra hverdagens stres. Lige netop derfor er det så vigtigt, at man er tilfreds med de omgivelser, man befinder sig i. En måde hvorpå, man kan skabe liv i sit hjem er ved at få påmonteret nye vinduer. Vinduer er ikke kun en måde at holde vind og kulde ude på, men også en måde, hvorpå man kan give sit hjem en smule karakter. NorDans Dtech-serie af tidløse vinduer kan på mange måde skabe en tryg og rolig ramme om dit hjem.

Tidløse design

I Danmark og resten af Skandinavien er man kendt for at have en hel speciel måde at designe ting på. Stilrent, lyst og altid moderne er ordene, der omkranser dansk design. Lige netop disse tre ord har NorDan ladet sig inspirere af i deres serie af vinduer kaldet Dtech. Her finder man blandt andet Dannebrogsvinduet, der på mange måder danner ramme om dansk design af vinduer. Går man en tur gennem Aarhus eller København er det ikke til at undgå at se lige netop denne type vindue. De to små ruder, der er placeret oven på to aflange ruder, er gennem tiden blevet brugt flittigt. Det er et design, der hele tiden bliver brugt og aldrig går af mode. Dannebrogsvinduet er dog langt fra det eneste, man finder i udvalget af NorDans Dtech vinduer.

Dansk produceret

Det som kendetegner NorDans Dtech vinduer er, at de alle er produceret i Danmark efter danske forhold. De er derudover ikke kun skabt til at give danske boliger et tidløst design, men også designet således, at de kan holde i mange årtier frem. Vinduesrammerne er lavet af kernerne af fyrretræer, hvilket i høj grad gør dem robuste. Dermed kan de stå imod det hårde danske vejr, som årstiderne byder på.

Hvor finder man Dtech vinduer?

Er tiden inde til, at du skal have udskiftet dine vinduer eller helt have placeret nogle nye, kan du med fordel undersøge NorDans hjemmeside. Her finder du et kæmpe udvalg er Dtech vinduer i mange forskellige former. De findes derudover også i alt fra brunrød til ensianblå, hvilket giver dig fri mulighed for at designe det ydre, som din bolig fortjener. Det gælder uanset, hvilken type vindue du vælger.