Boliginteriør – DK

Det er almindeligt at vise sin personlighed frem gennem tøj, farver og accessories. Det er en fantastisk måde at udtrykke din personlige stil og særpræg på, netop fordi der er så mange forskellige måder at kombinere alle disse elementer på. På samme måde tilføjer folk deres personlighed og stil, når det kommer til boligindretning. Når du indretter et hus, eller endda et værelse, vil du gerne have, at stilen afspejler, hvordan du er som person, og hvordan din personlige stil er. Men hvad gør du, når du ikke er helt sikker på, hvad du kan lide med hensyn til design og interiør? Du vil måske have en idé, før du går til indretningsbutikken og bruger en masse penge…

 

Det er en god idé at sætte sig ind i, hvilke farver der passer godt sammen, og hvilke farver der styrter. Mørke farver på vægge kan være et modigt og hårdt valg, og det kan virkelig give et godt resultat. Men ønsker du en mørk farve på væggen, er det vigtigt, at du også har et lyst element i nærheden, for at skabe kontrast og komfort for øjet. Søg efter billeder på internettet, læs interiørmagasiner, eller se interiørprogrammer på TV for at få en idé om, hvordan forskellige farver vil se ud i forskellige omgivelser og rum. Tag dig tid til at overveje brugen af ​​farve, når du for eksempel maler væggene, for når du først har malet væggen, vil du ikke gøre det igen…

 

I de sidste par år er der flere og flere, der køber vintage og brugt tøj for at skåne miljøet for unødig forurening. Hvorfor ikke gøre det samme med møbler og design? De fleste møbler, der er til salg, er stadig i rigtig god stand, og grunden til, at de er ude til salg, er bare fordi ejerne ønsker at bytte dem til en nyere udgave. Det kan være møbler som sofaer, spiseborde, lamper og så videre. Og lad os sige, at møblerne har nogle pletter eller slidt maling, så kan du give dem et nyt liv med bare en lille smule arbejde og kærlighed. Dette er en god idé, hvis du ikke er helt sikker på, hvad du vil have, fordi det er billigere end at købe nye ting, og derfor nemmere at udskifte.

 

Hold det simpelt. Der er ingen grund til at have for mange ting. Har du for mange ting og møbler, opfattes rummet som mindre, end det er. Fokuser først på det, der skal til. Sæt først de store møbler på plads, inden du går i gang med, hvilken slags malerier og planter du ønsker. En god plan for altid at holde dit hjem pænt og pænt er at købe skuffeinddelinger, så du altid har dine ting på samme sted. I gangen kan det for eksempel være en god idé at holde en skuffeinddeling, hvor du opbevarer de vigtigste ting til hverdagsbrug, såsom nøgler, opladere, solbriller og pung.

 

For at opsummere det, vil jeg sige, at det er vigtigt at tage sig tid til virkelig at finde ud af, hvad du vil, før du går til forskellige indretningsbutikker og bruger en masse penge. Køb det, du synes er et absolut must til dit hjem, før du ser nærmere på detaljerne.