Verden rundt, uden overblik

Jeg har brugt de sidste 3 år på at rejse verden rundt, og har ikke rigtig nogen overblik på hvor jeg har været, og hvor min yndlings steder var…

Det er lidt uoverskueligt at skrive det ned på små stykker papir, som ofte forsvinder eller bare bliver gemt væk i en kæmpe bunke med alt mulig andet der hjemme. Derfor har jeg endelig taget mig sammen om at finde på en løsning så jeg har overblik på mine rejser og hvor jeg nu har været, hvis altså jeg kan huske det…

 

Jeg kom over den her hjemmeside der solgte Verdenskort på både beton, plakat og andre materialer så du fx kan bruge dem som pin boards. Jeg bestilte en som jeg kunne bruge som board, og nogle pins nåle ved siden af med forskellige farver. De ankom 2 dage siden, og jeg er allerede begyndt så småt at farve koordinerer de forskellige steder jeg allerede har været, de steder der var de bedste og de steder jeg gerne vil hen i fremtiden.

 

Jeg vil fx gerne til Island, da jeg har hørt mange positive ting omkring deres natur/landskab og deres kultur i forhold til Danmark. Jeg kunne også tænke mig at tage til LA i USA, jeg har nemlig været i nogle af de andre byer, men har altid drømt om at mærke den der berømthed følelse som man får når man går rundt i Hollywood.

 

De steder jeg allerede har været er Kina (Hvilket var en fantastisk oplevelse) Kroatien, som der var bare for hyggens skyld, Canada, der bare har de sødeste mennesker der bor der og mange andre steder.

 

Da jeg var mindre tog mine forældre mig til Egypten, det var noget af en oplevelse. Jeg kan ikke huske alt, men der var én ting som der bare har brændt sig fast i min hukommelse. Vi var ude og skulle ride på de her kameler, men da vi alle så hvordan ejerne mishandlede dem valgte vi at lade vær. Blodet fra pisken der dryppede ned af anklerne på kamelen var så… grusom. Aldrig nogensinde har jeg set sådan et voldsomt syn.

 

Ved at jeg har købt den der pinboard verdenskort har jeg mere overblik over hvad der er sket de sidste 3 år og hvad der kan ske i fremtiden. Man kunne endda også vælge hvilken farve man ville have den skulle være, jeg valgte den brunlige tone da det passer rigtig godt i mit hjem som der er meget boho inspireret med mange nips ting som jeg har samlet op i de forskellige lande jeg var været i.