Værktøjer til møbler og opbevaring enhver håndværker har brug for

Organisering er vigtig i din virksomhed, hvis du vil kunne finde alle de fabelagtige værktøjer, du samler på, er det disse du skal samle på, så det passer til dine egne møbler og arbejdsflader.

 

Her er nogle eksempler på redskaber du bør have, når du starter op som håndværker.

Savhesten

 

Savheste er selvfølgelig naturlige i enhver træbearbejdningsbutik eller byggeplads. Der er faktisk tilgængelige mønstre, som du kan bruge til at bygge dine egne stablesavheste. Hvis du bygger dine savheste ordentligt, kan de holde op til 250kg. et stykke. De er endda ret billige at bygge. Dine savheste vil tjene utallige anvendelser rundt omkring i din butik, lige fra at give backup, mens du saver og borer, til at udvide din arbejdsflade, mens du bruger motorsave.

 

Arbejdsbænken

 

Du skal bruge et arbejdsbord eller et arbejdsbord i din butik. Forsøg ikke at være ædel og nøjes med bordet til din bordsav. Den vil ikke være stor nok eller stabil nok, og din sav vil komme i vejen. Du kan også få mønstre til arbejdsborde, ligesom med savheste.

 

Dit arbejdsbord kan være bærbart, på tilbagetrækkende eller låsende hjul, eller det kan fastgøres. Det kan være, som du vil have det. Der er ikke engang nogen regler om mål, da arbejdsborde normalt er baseret på mængden af ​​plads, du måtte have.

 

Har du rummet, er et dobbeltsidet arbejdsbord fint, hvor du kan arbejde på begge sider af bordet fra midten af ​​rummet, eller have en makker til at arbejde sammen med dig. Hvis det er op ad væggen, så sørg for, at det ikke bliver så dybt, at du ikke kan nå ting, der bliver skubbet ind mod væggen. Så ender det bare med at blive et hobet rod, og du kan ikke arbejde på dit arbejdsbord. Det er op til dig, om du har opbevaring under dit arbejdsbord eller ej. Bare husk, at du skal nå alt, hvad du gemmer under bænken.

 

Værktøjsopbevaringssystemet

 

Værktøjsopbevaring er helt op til din egen personlige stil. Nogle mennesker er bare rodede og lader tingene stables rundt. De husker blot, at de efterlod fugtmåleren på overfræserbordet. Tænk dog på dit organisationssystem. Du vil måske bygge låseskabe eller åbne hylder. Mange træarbejdere viser fastgørelseselementer i Mason-krukker, som de vrider ind i låg, der er blevet sømmet til et overhead-bræt. Andre har brugt for mange timer på at plukke fastgørelseselementer ud af de knuste rester af Mason-krukker og kan ikke lide den metode.

 

Hvis du bruger et pløkkebræt til håndværktøj over dit arbejdsbord, så husk at bygge arbejdsbænken smalt nok til, at du kan nå pladebrættet. En rullemekanikers værktøjskasse kan være løsningen på dit håndværktøjsopbevaring og en redskabskasse til fastgørelsesanordninger.

 

Andre har skraldespande i isenkræmmerstil til de mange stykker, der følger med træbearbejdning. Men du vælger at organisere dit værktøj og tilbehør, husk at din tid på opgaven er hjulpet, når du kan finde alt dit værktøj. Det er også nemmere at tage sig af dyrt udstyr, når du har let adgang til det. Og ved at holde dine fastgørelseselementer sorteret og let tilgængelige kan du spare dig for en tur til isenkræmmeren.

 

Start som hobby, efterfulgt af karriere

 

Træbearbejdning er blevet en meget populær hobby og et lukrativt erhvervsmulighed. Værktøjer og materialer, der er nødvendige til træbearbejdning, kan købes i isenkram-, tømmer- og hobbybutikker.

Træarbejdere kan starte med at lave en professionel hjemmeside. Træbearbejdning kan omfatte tømrerarbejde, udskæring, skulptur, drejning, fremstilling af møbler og meget mere, alle disse færdigheder kan nemt skrives ind på ens håndværker hjemmeside. Som du kan se, kan dette nemt starte som en hobby og blive til en fornøjelig karriere, hvis du er passioneret nok til at forfølge det.