Makeover til boligen

Har du lyst til at give din bolig en kærlig hånd? Hos JakkerFrakker.dk kan du finde inspiration, tips og idéer til, hvordan dit hjem kan blive smukkere, mere moderne og afspejle dig og dine værdier.

Store og små ændringer

Sommerferien er slut, og hverdagen er for de fleste gået i gang igen. Er det nu, du skal se på dit hjem med nye øjne og afgøre, om noget skal udskiftes, males, dekoreres? Du kan heldigvis læse masser af blogindlæg om boligdesign hos JakkerFrakker.dk, og du kan bruge artiklerne og billederne til at afgøre, hvad der skal ske i dine rum. De næste par regnfulde måneder er et godt tidspunkt at nusse om boligen, så den bliver klar til de mange mørke vinteraftener, hvor det er mere oplagt at opholde sig indenfor i varmen end at løbe en lang tur i styrtregnen. Ofte kan det være små ting, der skal ændres i et rum, for at det bliver smukkere og rarere at være i. Det kan være, der skal nye gardiner i vinduerne, eller at sofaen skal bytte plads med bogreolen? Eller måske er det nok at friske væggene op med hvid maling? Hvis du ikke har brugt penge på dit hjem længe, kan det være tid til, at du investerer i nye møbler, som er smukkere og mere komfortable end de gamle. Det kan ofte betale sig, for hvis en stue skal fungere som et samlingspunkt og et sted for afslapning og hygge, skal dens interiør være smukt og behageligt. Uanset om det er store eller små ændringer, du har i tankerne, kan du uden tvivl få gode ideer hos JakkerFrakker.dk.

Hvordan indretter man multifunktionelt?

Hvad skal din bolig? Skal den være afdæmpet og minimalistisk, eller skal den være fuld af nips, lange gardiner og tunge møbler? Det kommer helt an på dig. Disse år er det moderne at indrette boligen med store, åbne rum frem for flere lukkede rum, hvilket du også kan se eksempler på hos JakkerFrakker.dk. Det gør, at hvert rum ofte tjener flere formål end ét. Stuen kan også være arbejdsværelse, køkkenet kan også være stue, og soveværelset kan have et læsehjørne med lænestol og væglampe. Hvis dette er din vision for dit hjem, kræver noget af indretningen. Når der skal foregå flere aktiviteter i din stue, er det nødvendigt at indrette, således at alle aktiviteterne har nok plads og de rette møbler. Et kontor i hjørnet af stuen kræver ordentlig belysning, et skrivebord og en god kontorstol, og hvis der samtidig skal være plads til, at børnene kan lege, kan det være du skal overveje et stolesæt til børn og kasser med legetøj. På den måde kan det, der før blot var en stue, på én gang blive et opholds-, lege- og arbejdsrum.