Bryganlæg er også gået på Wifi

Der er efterhånden ikke det husholdningsapparat der ikke kan gå på nettet. Nogle gange når man står og kigger på en ny maskine, der havde man på forhånd ikke noget behov for at den kunne komme på nettet, så du kan tilgå maskinen uanset hvor du er. Det behov havde man aldrig haft før man fandt ud af, at sådan er det med den type maskiner i dag.

Bryganlæg kan også komme på Wifi

Hvis du selv brygger øl og har gjort det i nogle år, så har du måske heller ikke haft noget behov for, at dit bryganlæg kunne komme på nettet. Når man har prøvet det, så finder man ud af, at det faktisk er meget smart. Hvis du ikke har brygget før, så er du måske ikke klar over hvor meget ventetid der er når man brygger øl. Langt største del af tiden, der passer sådan et bryganlæg sig selv, og står bare og holder en stabil temperatur. Der er ikke nogen grund til, at man nødvendigvis skal være i nærheden når den brygger. Det kan dog godt være meget betryggende at vide, at alt forløbet som det skal. Der er for eksempel her at et bryganlæg der er på Wifi er lækkert. Du kan på den måde tage en tur til købmanden eller over til naboen, og mens du er der, så kan du holde øje med, hvor langt du er i processen, og på den måde ved du om du skal skynde dig hjem, eller du for eksempel har tid til at del en øl med naboen, uden du skal skynde dig hjem.

Hvis du endnu ikke er begyndt at brygge selv, men har fået lidt mod på det, så skal du lige have lidt baggrundsviden, inden du bare lige springer ud i det. Her anbefaler jeg dig at hente denne gratis bog om ølbrygning https://bryggerbog.dk/. Den er utrolig hurtig læst, men indeholder alt den viden du skal bruge for at kunne lave den første øl selv. Hvis du synes den muldfuld er lidt for stort, så kunne du jo spørge din nabo næste gang i får en øl, om ikke det kunne være et lille fælles projekt i kunne kaste jer ud i sammen. Det giver også en helt anden fornemmelse til det og få en øl sammen, når man nu selv har brygger den. Når i så brygger øl, så er der som sagt en del vente tid. I den tid kunne i måske hjælpe hinanden med nogle små projekter hvor der er rart at være i. I kan mens i laver disse projekter holde øje med hvordan det går med jeres ølbrygning, hvis i køber et bryganlæg med Wifi adgang. Det har de fleste anlæg også i dag.