Eksklusivt antik og design

Hos Nordisk Antik & Design kan kunder finde et imponerende udvalg af designklassikere fra midten af det 20. århundrede. Fra teak- og palisandermøbler til unikke antikviteter, tilbyder butikken et bredt sortiment til dem, der søger at tilføje et strejf af historie og elegance til deres hjem. Besøgende vil opdage salg af  antikke møbler samt et rigt sortiment, der spænder fra 1940’erne til 1980’erne, tilgængeligt hver lørdag eller efter aftale.

Nordisk Antik & Design er også et populært valg for samlere, både fra Danmark og internationalt. De specialiserer sig i opkøb af dødsbo og kvalitetsindbo, hvilket sikrer, at der altid er noget unikt på hylderne. Dette fokus på kvalitet og historiens skatte gør butikken til et attraktivt sted for dem, der værdsætter dansk designarv.

Butikken tilbyder en værdifuld oplevelse for dem, der ønsker at dykke ned i elegante fund fra fortiden. Uanset om man er en privat samler eller en international køber, er der noget særligt ved at opdage disse tidsløse skatte.

Om Nordisk Antik & Design

Nordisk Antik & Design er en virksomhed, der fokuserer på opkøb og salg af antikke og unikke møbler fra perioden 1940-1975. De tilbyder et bredt udvalg af designklassikere for både private og internationale købere.

Virksomhedens historie

Nordisk Antik & Design begyndte som en lille forretning med fokus på skandinaviske designklassikere. Med årene har firmaet udvidet sit fokus til at omfatte opkøb af kvalitetsindbo og dødsbo.

De lægger vægt på møbler i teak og palisander, som har været meget populære gennem midten af det 20. århundrede. Denne periode er kendt som den nordiske designguldalder og er præget af tidløst design og håndværk.

I dag ligger forretningen på Ordrupvej 48, 4540 Fårevejle, hvor de tager imod både private samlere og erhvervskunder, der leder efter autentiske designklassikere. Deres forretningsmodel har gjort dem til en betroet leverandør af kvalitetsindbo både lokalt og internationalt.

Service og kvalitetsgaranti

Nordisk Antik & Design tilbyder et højt serviceniveau til deres kunder, uanset om det er ved direkte køb i deres butik eller gennem eksport til internationale markeder. Kunden kan forvente, at hvert møbel er udvalgt for dets designhistoriske værdi og tilstand.

De prioriterer kvalitet og ægthed højt og giver derfor en kvalitetsgaranti på deres indkøbte effekter. Dette sikrer, at køberne modtager møbler, der ikke blot er æstetisk tiltalende, men også holder deres oprindelige værdier.

For kunder, der ønsker at besøge butikken, er åbningstiderne bekvemme, med ekstra muligheder for besøg efter aftale. Dette gør det let for kunderne at finde det perfekte stykke design til deres hjem eller samling.